Προσθέστε περισσότερη άνεση στο ταξίδι σας με αυτό το πρακτικό υποβραχιόνιο, απολαμβάνοντας πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.

Rati* Υποβραχιόνιο

2 025 498

116,01 €1

• Αναδιπλούμενο υποβραχιόνιο που τοποθετείται ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο και μία πρωτοποριακή φορητή θήκη. Μπορείτε να έχετε την άδεια οδήγησης, το πορτοφόλι και το κινητό σας τηλέφωνο σε μια φορητή θήκη, να την κουμπώνετε στη ζώνη σας και να την παίρνετε μαζί σας. Ρύθμιση του ύψους σε 4 θέσεις. Σε μαύρο ματ χρώμα με μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό ενώ περιλαμβάνει μολυβοθήκη & νομισματοθήκη.


Πλεονεκτήματα για τον πελάτη:

  • Κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών αξεσουάρ άνετης οδήγησης.
  • Υψηλής ποιότητας κατασκευή από συνδυασμό ανθεκτικών υλικών τελευταίας τεχνολογίας, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές.
  • Μελέτη και σχεδίαση με ανάλυση αστοχίας και επιπτώσεων Failure Mode and Effects Analysis (FMEA)
  • Σχεδιασμένο να παρέχει υψηλά επίπεδα άνεσης σε συνδυασμό με πρόσθετα πρακτικά χαρακτηριστικά.
  • Παράγεται σε εγκαταστάσεις φιλικές προς το περιβάλλον που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με φυσικό εξαερισμό χωρίς κατανάλωση καυσίμου και χωρίς συστήματα κλιματισμού.
  • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001 και DIN ISO 14001.
  • Η διαδικασία διασφάλισης ποιότητας αφορά κύκλους δοκιμών για ανθεκτικότητα, αντοχή στη θερμότητα και στο ψύχος, ευφλεκτότητα, αντοχή στην απόξεση, την τριβή και τους λεκέδες, τη δημιουργία οσμών και την εκνέφωση (ποσότητα συμπύκνωσης υδρατμών στα κρύσταλλα ή στις επενδύσεις του εσωτερικού).
  • Πλήρως ελεγμένο επί του οχήματος για τη διασφάλιση άψογης εφαρμογής και λειτουργικότητας.
  • Εύκολη τοποθέτηση.
  • Με εγγύηση 2 ετών από τον προμηθευτή.

Η εγγύηση καλύπτεται από τον προμηθευτή της Ford. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στους επίσημους εμπόρους Ford.


IMPORTANT NOTICE: Installation must be performed exclusively by a specialist workshop. Damage to any part due to incorrect fitment is not covered under warranty.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, επιλέξτε όχημα

Επιλέξτε συμβατά οχήματα

1 Οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) της Ford Motor Hellas. H τιμολογιακή πολιτική αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του κάθε Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη. Απευθυνθείτε στους Επίσημους Εμπόρους Ford για πρόσθετες χρεώσεις τοποθέτησης. Παρακαλούμε σημειώστε ότι μπορεί να απαιτούνται επίσης και άλλα εξαρτήματα.

*Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο της Ford. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.