Ενισχύστε εύκολα τη μεταφορική ικανότητα του Ford σας. Οι υψηλής ποιότητας μπαγκαζιέρες οροφής που διαθέτουμε είναι σχεδιασμένες να μεταφέρουν με ασφάλεια και να προστατεύουν πολλές και διάφορες αποσκευές. Τα περισσότερα μοντέλα ανοίγουν και από τις δύο πλευρές για εύκολη πρόσβαση.

G3* Μπαγκαζιέρα οροφής Elegance Europe 390 Premium με φινίρισμα γυαλιστερό ανθρακί

2 371 157

307,00 €1

Ποιοτική μπαγκαζιέρα οροφής με αναβαθμισμένη ποιότητα επιφάνειας. 1950 x 738 x 360 mm , 390 λίτρων, ανοίγει και από τις δύο πλευρές, κεντρικό κλείδωμα, βάρος 13 kg, μέγιστη ικανότητα φορτίου 75 kg. Διαθέτει σταθερή, αεροδυναμική σχεδίαση, με προστασία παντός καιρού. Τοποθετείται σε μπάρες οροφής 33-90 mm/1,3"-3,55", με απόσταση ανάμεσα στις μπάρες 570-840 mm/22,44"-33,07". Περιλαμβάνει τυπικό κιτ τοποθέτησης G3 "Elegance" και επιπλέον αντάπτορες Premium T για μπάρες με υποδοχές T, που επιτρέπουν άνετη και εύκολη τοποθέτηση. Σημειώστε ότι ανάλογα με το μοντέλο του οχήματος, οι μπαγκαζιέρες μπορεί να εξέχουν με αποτέλεσμα να βρίσκει η πίσω πόρτα όταν ανοίγει.

Παρακαλούμε σημειώστε: Η ικανότητα φορτίου της οροφής του οχήματός σας είναι περιορισμένη. Για τη μέγιστη ικανότητα φορτίου της οροφής, παρακαλούμε ελέγξτε το εγχειρίδιο του οχήματός σας.


Η εγγύηση καλύπτεται από τον προμηθευτή της Ford. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στους επίσημους εμπόρους Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, επιλέξτε όχημα

Επιλέξτε συμβατά οχήματα

1 Οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) της Ford Motor Hellas. Η τιμολογιακή πολιτική αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του κάθε Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη.

*Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο της Ford. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.