Επιλογή χρώματος
Οι ζάντες ελαφρού κράματος δίνουν στο Ford σας μια πιο ιδιαίτερη και προσωπική εμφάνιση, σχεδιασμένες να ενισχύουν το design του από κάθε πλευρά. Κάθε ζάντα ελέγχεται σε όλους τους τύπους αμαξώματος, για την ποιότητα, την ασφάλεια και – φυσικά – την εμφάνιση που προσφέρει.

Ζάντα ελαφρού κράματος 15" 5 x 2 ακτίνων, ασημί

2 238 313

6 x 15", offset 37,5 mm, για ελαστικά 195/60R15

Περιλαμβάνει μόνο μεμονωμένη τη ζάντα. Απαιτούνται πρόσθετα εξαρτήματα για την τοποθέτηση.


Πλεονεκτήματα για τον πελάτη:

< ρ> Οι ζάντες ελαφρού κράματος Ford με έγκριση τύπου επί του οχήματος κατασκευάζονται με γνώμονα την ασφάλεια:
 • Αποτελούν την ιδανική λύση για το όχημά σας σε συνδυασμό με το πιστοποιητικό συμμόρφωσης CoC (Certificate of Conformity).
 • Κατασκευάζεται σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας DIN ISO 9001.
 • Ικανοποιούν με τις παγκόσμιες προδιαγραφές της FORD και ελέγχονται αυστηρά για την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους.
 • Κατασκευάζονται από ανθεκτικά υλικά τελευταίας τεχνολογίας.
 • Διαθέτουν φινίρισμα ανθεκτικό στις χειμερινές συνθήκες και έχουν ελεγχθεί σε δοκιμή μακροχρόνιας αλατονέφωσης για να διασφαλιστεί η εξαιρετική αντοχή τους στη διάβρωση.
 • Ελέγχονται με ακτίνες Χ για ατέλειες κατά τη διαδικασία κατασκευής τους μία προς μία.
 • Υποβάλλονται σε μακροχρόνιο έλεγχο σε πάγκους δοκιμών καθώς και επί του οχήματος για να διασφαλιστεί ότι παρέχουν ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος και ότι δεν επηρεάζουν την οδική συμπεριφορά και την απόδοσή του.
 • Χρησιμοποιούν το αρχικό κεντρικό κάλυμμα και παξιμάδια της FORD, οπότε δεν απαιτούνται επιπλέον εξαρτήματα.
 • Είναι ειδικά σχεδιασμένες για το συγκεκριμένο όχημα FORD οπότε δεν απαιτείται τροποποίηση ούτε υπάρχουν άλλες κρυφές απαιτήσεις – Fit and Forget.
 • Έχουν σχεδιαστεί να αναδεικνύουν το στυλ και το σχήμα του οχήματος. li>
 • Με εγγύηση από τη FORD.

Η εγγύηση καλύπτεται από τον προμηθευτή της Ford.


IMPORTANT NOTICE: Installation must be performed exclusively by a specialist workshop. Damage to any part due to incorrect fitment is not covered under warranty.

Βρείτε έναν Επίσημο ‘Εμπορο
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Δείτε πάνω στα οχήματα

*Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο της Ford. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.