3D εκτύπωση
για το νέο πλήρως ηλεκτρικό Explorer

Η 3D εκτύπωση χρησιμοποιείται εδώ και αρκετό καιρό στις διαδικασίες βιομηχανικής παραγωγής. Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει δημοφιλής πέραν των εγκαταστάσεων παραγωγής και των τεχνικών γραφείων. Καθώς οι εκτυπωτές για καταναλωτές και χρήστες επαγγελματικών προϊόντων γίνονται φθηνότεροι και ευκολότεροι στη χρήση, η κοινότητα των κατασκευαστών αναπτύσσεται σταθερά. Η 3D εκτύπωση μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμη στο μέσο νοικοκυριό, αλλά έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό ένα αξιόπιστο εργαλείο για όλο και περισσότερους λάτρεις της τεχνολογίας, των τεχνών και της χειροτεχνίας, καθώς και για σχεδιαστές 3D. Όποιος έχει πρόσβαση σε 3D εκτυπωτή και κατάλληλα μοντέλα 3D μπορεί να εκτυπώσει τα δικά του αντικείμενα στο σπίτι, από παιχνίδια και διακοσμητικά μέχρι εργαλεία, ανταλλακτικά, ακόμη και αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Και εδώ είναι που μπαίνουμε στο παιχνίδι. Η Ford αναπτύσσει συνεχώς νέους τρόπους για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το όχημά σας και να σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας με το δικό σας Ford.

Γιατί λοιπόν να μην πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να εκτυπώσετε μόνοι σας την επόμενη αναβάθμιση του δικού σας Ford; Η Ford είναι υπερήφανη που παρέχει δωρεάν αρχεία STL διαφόρων gadget για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κεντρική κονσόλα του οχήματός σας και να σας βοηθήσει να κάνετε την οδήγησή σας ακόμη πιο άνετη, εύκολη και αποδοτική.

Δεν έχετε εκτυπωτή 3D; Ίσως γνωρίζετε κάποιον που έχει. Εάν θέλει να σας βοηθήσει, απλώς στείλτε του έναν σύνδεσμο προς αυτήν τη σελίδα επισκόπησης ή συγκεκριμένα μοντέλα 3D.


Συνιστώμενες ρυθμίσεις εκτύπωσης
Προσκόλληση στην επιφάνεια εκτύπωσης: 	προαιρετικό
Υποστηρίζει: ναι
Ανάλυση: 0.2
Γέμισμα: 20%
Συνιστώμενο υλικό νήματος: PLA

Κουτί πολλαπλών χρήσεων

Επεκτείνετε τις δυνατότητες αποθήκευσης με το κουτί πολλαπλών χρήσεων με δυνατότητα εκτύπωσης 3D. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει τέλεια στην κεντρική κονσόλα του νέου σας πλήρως ηλεκτρικού Explorer, το κουτί μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τα αντικείμενά σας με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το κουτί μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια μέσα στην κεντρική κονσόλα. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χώρο σας!

Κουτί αποθήκευσης

Διατηρήστε τον αποθηκευτικό χώρο της κεντρικής κονσόλας σας πιο οργανωμένο! Το κουτί αποθήκευσης με δυνατότητα εκτύπωσης 3D ταιριάζει εύκολα στην κεντρική κονσόλα του νέου σας, πλήρως ηλεκτρικού Explorer, χωρίζοντας τον χώρο σε πρακτικά τμήματα. Διαθέτει επίσης ένα κλιπ για να διατηρείτε τα χαρτιά σας τακτοποιημένα. Δεν γλιστράει τίποτα πια!

Διαχωριστική μπάρα

Θα θέλατε οι αποθηκευτικοί χώροι σας να είναι ακόμα πιο οργανωμένοι; Η διαχωριστική μπάρα με δυνατότητα εκτύπωσης 3D για την κεντρική κονσόλα του νέου πλήρως ηλεκτρικού Explorer διατηρεί ακόμη και τα μικρότερα αντικείμενα μαζί. Δεν λειτουργεί μόνο ως διαχωριστικό, αλλά περιλαμβάνει και ένα στήριγμα για μολύβι, ένα κλιπ για κάρτες και ένα στήριγμα για κραγιόν ή βερνίκι νυχιών. Μικρή αναβάθμιση με μεγάλη επίδραση!

Διαχωριστικό πολλαπλών χρήσεων

Πιστεύετε ότι το βάθος της κεντρικής κονσόλας του νέου σας, πλήρως ηλεκτρικού Explorer, δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμη στο έπακρο; Το πολλαπλών χρήσεων διαχωριστικό με δυνατότητα εκτύπωσης 3D προσθέτει ένα δεύτερο επίπεδο στον αποθηκευτικό χώρο, με ένα καπάκι που ανοίγει και παρέχει πρόσβαση στον χώρο που βρίσκεται από κάτω. Όταν είναι κλειστό, παρέχει έναν κλειστό χώρο που δεν είναι άμεσα εμφανής, ώστε να μπορείτε να φυλάσσετε με ασφάλεια τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Διεπαφή ποτηροθήκης πολλαπλών χρήσεων

Τι θα λέγατε εάν η ποτηροθήκη της κεντρικής κονσόλας δεν συγκρατεί μόνο ποτήρια; Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας με τη διεπαφή ποτηροθήκης πολλαπλών χρήσεων, με δυνατότητα εκτύπωσης 3D, η οποία είναι τοποθετημένη στην ποτηροθήκη του νέου πλήρως ηλεκτρικού Explorer. Η διεπαφή σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε διάφορους τύπους στηριγμάτων, είτε πρόκειται για το τηλέφωνό σας, το tablet είτε για ένα φως. Το μοντέλο περιλαμβάνει τη διεπαφή ποτηροθήκης καθώς και το στήριγμα τηλεφώνου.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® είναι εμπορικά σήματα της Ford ή θυγατρικών εταιρειών της.

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

" " " "