Ζάντες ελαφρού κράματος Ford

Εμφανιστείτε και αισθανθείτε διαφορετικοί με ζάντες ελαφρού κράματος Ford. Όλες έχουν σχεδιαστεί να συμπληρώνουν την εμφάνιση του Ford που αποφασίσατε να οδηγείτε. Όμορφες, επιβλητικές ή κομψές, η επιλογή είναι δική σας. Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όποιες ζάντες ελαφρού κράματος και αν επιλέξετε, έχουν κατασκευαστεί με τα υψηλότερα στάνταρ, από τα καλύτερα υλικά, και έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές για να σας κρατούν ασφαλείς στο δρόμο. Κάθε μία ζάντα ελαφρού κράματος υποβάλλεται σε έλεγχο με ακτίνες X για ελαττώματα και ελέγχεται περαιτέρω για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χάνουν αέρα τα ελαστικά μέσω της ζάντας. Και με το διαφορετικό τους στυλ – σαγρέ, ασημί, λευκές, μαύρες, ανθρακί και χρωμιωμένες – μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι τόσο καλές όσο και όμορφες.

Γιατί ζάντες ελαφρού κράματος Ford;

Η Ford κατασκευάζει ζάντες ελαφρού κράματος μόνο για τα μοντέλα Ford και για κανένα άλλο αυτοκίνητο. Και, μάλιστα, ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις του κατασκευαστή του αυτοκινήτου για το οποίο προορίζονται, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα ή τη σχεδίαση, αφού πρόκειται για την ίδια τη Ford. Έτσι μπορούμε να επικεντρωθούμε στο να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε ζάντες ελαφρού κράματος που ταιριάζουν άψογα στο συγκεκριμένο μοντέλο για το οποίο προορίζονται.

Ακόμα καλύτερη απόδοση

Οι ζάντες ελαφρού κράματος που κατασκευάζουμε σχεδιάζονται για συγκεκριμένα μοντέλα της Ford, έτσι γνωρίζουμε ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Όμως προχωράμε ακόμα περισσότερο, ώστε να έχουν ένα ικανό περιθώριο σιγουριάς στην ικανότητα φορτίου αλλά και στην ασφάλεια που παρέχουν.

Ελεγμένες και πιστοποιημένες

Οι ζάντες ελαφρού κράματος της Ford ελέγχονται για την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους σε κάθε στάδιο της σχεδίασης και της εξέλιξής τους, αλλά, το πιο σημαντικό, και κατά τη διάρκεια της παραγωγής τους. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτουν, με απόλυτη σιγουριά, τα κορυφαία ποιοτικά πρότυπα της Ford και έχουν την ίδια κορυφαία ποιότητα κατασκευής όπως και το Ford σας.

Τις τοποθετείτε και φεύγετε

Μπορείτε να τοποθετήσετε ζάντες ελαφρού κράματος Ford στο Ford σας πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Οι ζάντες είναι ειδικά σχεδιασμένες για το Ford σας κι έτσι δεν απαιτείται καμία τροποποίηση, άσχετα από το μέγεθος της ζάντας ή του ελαστικού. Χρησιμοποιούνται τα αρχικά κεντρικά τάσια και τα αρχικά παξιμάδια της Ford, χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα εξαρτήματα. Αυτό σημαίνει μικρότερα έξοδα τοποθέτησης αλλά και προστασία της εγγύησης του αυτοκινήτου, η οποία μπορεί να μην ισχύει πλέον αν τοποθετηθούν άλλες ζάντες, ιδιαίτερα αν απαιτούνται τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο για την τοποθέτησή τους.

Φάση 1: Επιστημονική σχεδίαση

Για κάθε νέα ζάντα ελαφρού κράματος Ford, δημιουργείται αρχικά ένα βασικό σχέδιο από τη σχεδιαστική ομάδα της Ford. Στη συνέχεια, υπολογίζονται οι απαραίτητες προδιαγραφές για κάθε συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας προηγμένες επιστημονικές και μαθηματικές μεθόδους υψηλής ακρίβειας.

Φάση 2: Μελέτη υλοποίησης

Όταν οριστικοποιηθεί το σχέδιο, το μελετητικό τμήμα κάνει μια μελέτη υλοποίησης για το συγκεκριμένο μοντέλο Ford – συνυπολογίζοντας ακόμα και μελλοντικά μοντέλα αυτοκινήτων που βρίσκονται στο στάδιο της εξέλιξης. Η μελέτη καλύπτει όλους τους τύπους αμαξωμάτων, εξασφαλίζοντας ότι ικανοποιούνται όλα τα ποιοτικά στάνταρ και οι απαιτήσεις ασφαλείας, για όλα τα διαφορετικά χαρακτηριστικά κατανομής φορτίου.

Φάση 3: Δοκιμή

Όλες οι ζάντες που παραδίδονται στους πελάτες υποβάλλονται σε εξονυχιστικό στατικό έλεγχο, συμπεριλαμβανομένης ακτινοσκόπησης με ακτίνες X, για αποκλίσεις στις διαστάσεις, ελαττώματα του υλικού, διαρροές, ανισορροπίες και αντοχή σε πρόσκρουση.

Φάση 4: Δοκιμασία αντοχής και ανθεκτι- κότητας

Επιπλέον, οι ζάντες ελαφρού κράματος Ford υποβάλλονται σε εξαντλητικές εργαστηριακές δοκιμές αντοχής σε δύο άξονες, σε ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο κατασκευάστηκε πρόσφατα συγκεκριμένα για τον σκοπό αυτό. Οι δοκιμές αυτές προσομοιώνουν πραγματικές συνθήκες οδήγησης και ισοδυναμούν συνολικά με 300.000 χιλιόμετρα οδήγησης, με τη ζάντα να έχει υποστεί σκόπιμα βλάβη, για να ελεγχθεί η συμπεριφορά της σε ακραίες καταστάσεις, όπως αν χτυπήσει στο κράσπεδο. Οι δοκιμές αυτές αναπαράγουν διαφορετικές ταχύτητες, φορτία, ακραίους ελιγμούς και στροφές σε ανώμαλο δρόμο. Τουλάχιστον τρείς ζάντες από κάθε σχέδιο πρέπει να περάσουν το τεστ αυτό για να εγκριθεί το σχέδιο για παραγωγή.

Οι κατασκευαστές που παράγουν ζάντες ελαφρού κράματος πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς. Εσείς όμως όχι.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® είναι εμπορικά σήματα της Ford ή θυγατρικών εταιρειών της.

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

" " " "