Παρέχει αποδεικτικό υλικό βίντεο σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

2 534 404

Κάμερα στο ταμπλό NEXTBASE* 380GWX, κάμερες ταμπλό εμπρός και πίσω

461,13 €1

Έξυπνες, διακριτικές κάμερες, με δυνατότητα GPS, τοποθετημένες στο εμπρός και στο πίσω παρμπρίζ. Η στραμμένη προς τα εμπρός κάμερα συνδέεται με την στραμμένη προς τα πίσω κάμερα με ένα καλώδιο 6,5 μέτρων, τροφοδοτούνται και οι δύο από καλώδιο που συνδέεται στην υποδοχή του αναπτήρα, και οι δύο κάμερες ξεκινούν τη βιντεοσκόπηση μόλις πάρει εμπρός το αυτοκίνητο. Το κιτ περιλαμβάνει: κάμερα εμπρός και βάση, κάμερα πίσω, καλώδιο σύνδεσης 6,5 m, καλώδιο τροφοδοσίας για την υποδοχή του αναπτήρα, καλώδιο USB, μπαταρία, κάρτα μνήμης Micro SD 32 GB, σύστημα ασφαλείας, οδηγίες, αυτοκόλλητα για τα παράθυρα και δίσκο με το εγχειρίδιο σε ηλεκτρονική μορφή.

  • Πεδίο ορατότητας 140 μοιρών με ανάλυση 2,12 megapixel.
  • Ρύθμιση του φακού κατακόρυφα σε εύρος 90°, ιδανικό για αυτοκίνητα και βαν με πιο επίπεδο παρμπρίζ.
  • Βίντεο υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p 1920 x 1080p ή HD 720p στα 30 fps, εγγραφή σε μορφή MOV.
  • Μόλις γεμίσει η κάρτα SD, η κάμερα διαγράφει αυτόματα τα παλαιότερα αρχεία, απελευθερώνοντας χώρο για νέες βιντεοσκοπήσεις, ώστε να μην εξαντλείται ποτέ η μνήμη.
  • Πατήστε το κουμπί προστασίας κατά τη βιντεοσκόπηση για αποθήκευση του αρχείου βίντεο.
  • Η κάμερα μπορεί να καταγράφει αρχεία βίντεο διάρκειας 1 λεπτού για να είναι το μέγεθος διαχειρίσιμο όταν θέλετε να κατεβάσετε και να στείλετε αρχεία στην ασφαλιστική σας εταιρεία.
  • Κατεβάστε, κοινοποιήστε ή παρακολουθήστε καταγεγραμμένο ή ζωντανό βίντεο με την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου NEXTBASE που μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς χρέωση από ένα App Store iOS ή Android.
  • Δίσκος λογισμικού NEXTBASE Replay3 για σύνδεση σε υπολογιστή μέσω USB.
  • Wi-Fi για σύνδεση σε smartphone, tablet κλπ.
  • Το GPS καταγράφει θέση, ταχύτητα, ημερομηνία και ώρα για να εμφανίζει πού και πότε ακριβώς συνέβη ένα περιστατικό.
  • Το βίντεο της πίσω κάμερας εμφανίζεται ως ένθετο PiP (Picture in Picture) στη συσκευή σας και πατώντας μεγεθύνεται ή μικραίνει το μέγεθός της.
  • Περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης Micro SD 32 GB, η κάμερα δέχεται κάρτα χωρητικότητας 8 – 128 GB τύπου: SDHC, SDXC, U1
  • Περιλαμβάνεται μπαταρία
  • Σε λειτουργία στάθμευσης, όταν το όχημα είναι σταθμευμένο και δεν λειτουργεί ο κινητήρας, η κάμερα παρακολουθεί τον χώρο. Αρχίζει αμέσως τη βιντεοσκόπηση αν ανιχνεύσει κίνηση.
  • Διατίθεται με σύστημα ασφαλείας που καλύπτει τα χειριστήρια και την κάρτα SD, αποτρέποντας την παραβίαση, ιδανικό για εταιρικά αυτοκίνητα.
  • Διαστάσεις: εμπρός κάμερα 58 x 98 x 47 mm, πίσω κάμερα 49 x 68 x 37 mm
  • Βάρος: εμπρός κάμερα 115 g, πίσω κάμερα 50 g

Η εγγύηση καλύπτεται από τον προμηθευτή της Ford. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στους επίσημους εμπόρους Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, επιλέξτε όχημα

Επιλέξτε συμβατά οχήματα

1 Οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) της Ford Motor Hellas. Η τιμολογιακή πολιτική αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του κάθε Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη.

*Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο της Ford. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® είναι εμπορικά σήματα της Ford ή θυγατρικών εταιρειών της.

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

" " " "