Βρείτε το ιδανικό σημείο για να κατασκηνώσετε και ανοίξτε το αντίσκηνο οροφής, το κρεββάτι σας είναι κυριολεκτικά εκεί που μπορεί να σας πάει το όχημά σας.

2 683 515

Αντίσκηνο οροφής ARB* Esperance με άκαμπτη θήκη και σκάλα

4.061,98 €1

Το αντίσκηνο οροφής ARB Esperance περιέχεται σε άκαμπτη θήκη και είναι σχεδιασμένο να τοποθετείται στη σχάρα οροφής ARB ή στις μπάρες οροφής του οχήματός σας. Ισχυρό, σταθερό και αδιάβροχο, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για όλα τα κατασκηνωτικά σας ταξίδια. Κοιμίζει δύο ενήλικες και ένα παιδί, ενώ είναι κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες. Το αντίσκηνό σας μπορεί να στηθεί όπου και αν σας πάει το όχημά σας και το μόνο που χρειάζεται για να πέσετε για ύπνο είναι να το ξεδιπλώσετε. Στήνεται γρήγορα και εύκολα, απλά ξεκουμπώνετε το κάλυμμα και, με την υποβοήθηση των εμβόλων αερίου που διαθέτει, το ανοίγετε, το σηκώνετε και το ξεδιπλώνετε τραβώντας την τηλεσκοπική σκάλα που είναι τοποθετημένη μέσα. Με τρεις ιμάντες και μηχανισμό καστάνιας που ασφαλίζει, το στήσιμο ολοκληρώνεται γρήγορα χωρίς προσπάθεια. Το στρώμα είναι πλήρως ενσωματωμένο. Μπαίνετε και βγαίνετε εύκολα χρησιμοποιώντας την ανασυρόμενη σκάλα αλουμινίου.

 

  • Άκαμπτο κέλυφος κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό ABS.
  • Βασικό υλικό αντίσκηνου: Αδιαβροχοποίηση πολυουρεθάνης (PU) 300 mm. Πολυβαμβακερός καμβάς 200 GSM, πυρίμαχος, με αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία UV50+ και ασημί επίστρωση πολυουρεθάνης (PU).
  • Αφρώδες στρώμα υψηλής πυκνότητας 40 mm με αφαιρούμενη επένδυση, πολυεστερικό σκέπασμα 3 στρωμάτων.
  • Ενσωματωμένες αποθηκευτικές τσέπες και θήκες για παπούτσια.
  • Εσωτερικό φως ρυθμιζόμενης έντασης από λωρίδα LED με καλυμμένα καλώδια.
  • Εξωτερικό φως νυκτός από λωρίδα LED.
  • 3 παράθυρα και φεγγίτης, με σίτα, κλείνουν με φερμουάρ.
  • Προεξοχές κάλυψης πλαϊνών παραθύρων και εισόδου για προστασία από τη βροχή και τον ήλιο.
  • Διαστάσεις, συσκευασμένο: 1500 x 1235 x 300 mm (πλάτος x μήκος x ύψος)
  • Διαστάσεις ανοίγματος: 1500 x 2000/2700 (με κέλυφος και κάλυμμα προστασίας από τη βροχή) x 1180 mm (πλάτος x μήκος x ύψος)
  • Σκάλα, ικανότητα φορτίου: 150 kg
  • Βάρος: 56 kg (στεγνό)

Πλεονεκτήματα για τον πελάτη:

  • Μεγάλος χώρος ύπνου για 2 ενήλικες και 1 παιδί.
  • Στήνεται και επανασυσκευάζεται εύκολα χάρη στο άκαμπτο κέλυφος, στο οποίο είναι ενσωματωμένο.
  • Το άκαμπτο κέλυφος ανοίγει αβίαστα χάρη στην υποβοήθηση εμβόλου αερίου.
  • Διατίθεται με εγγύηση 3 ετών από τον προμηθευτή.

Η εγγύηση καλύπτεται από τον προμηθευτή της Ford. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στους επίσημους εμπόρους Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, επιλέξτε όχημα

Επιλέξτε συμβατά οχήματα

1 Οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) της Ford Motor Hellas. Η τιμολογιακή πολιτική αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του κάθε Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη.

*Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο της Ford. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® είναι εμπορικά σήματα της Ford ή θυγατρικών εταιρειών της.

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

" " " "