Το κυλιόμενο συρτάρι παρέχει έναν οργανωμένο και εύχρηστο χώρο για να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε με ασφάλεια κάθε είδους εξοπλισμό.

2 615 994

Κυλιόμενο συρτάρι ARB* με σταθερό άνω δάπεδο

1.346,81 €1

Συρτάρι που παρέχει αποθηκευτικό χώρο, συρόμενο προς τα έξω, με εύκολη πρόσβαση. Διατίθεται με σταθερή οροφή, η οποία αποτελεί μια επίπεδη επιφάνεια που επιτρέπει την τοποθέτηση άλλων ειδών. Είναι κατασκευασμένο από ναυτικού τύπου κόντρα πλακέ με αντοχή στο νερό και προστατευτικά με χαλύβδινες ενισχύσεις για κορυφαία αντοχή, φέρει επένδυση από επαγγελματικού τύπου μοκέτα με ευστάθεια στην υπεριώδη ακτινοβολία για ανάδειξη του χώρου. 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με συρόμενη κουζίνα ARB, κιτ πλαϊνών καλυμμάτων ARB και κιτ μπροστινού καλύμματος ARB (διατίθενται ξεχωριστά).

  • Κλειδώνει με κλειδί και ασφαλίζει όταν κλείσει με δύναμη, για ευκολία στη χρήση.
  • Σχεδιασμένο για χρήση εντός και εκτός δρόμου, ώστε να μην κάνει κρότους.
  • Ράγες ρουλεμάν από αναδιπλωμένο φύλλο χάλυβα για ιδιαίτερα ομαλή κύλιση.
  • Πλήρως στεγανοποιημένα έναντι σκόνης και νερού ρουλεμάν για αντοχή στον χρόνο.
  • Σύστημα που ασφαλίζει αυτόματα σε πλήρως ανοικτή θέση, για να μην κυλίσει το συρτάρι και κλείσει ακόμα και υπό κλίση.
  • Πλήρως σπονδυλωτό σύστημα με τις μονάδες να μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα δίπλα ή η μία επάνω στην άλλη, για μεγαλύτερη ευελιξία αν χρειάζεται να γίνουν αλλαγές.
  • Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση εκτός του οχήματος, όπως σε υπόστεγα και γκαράζ.
  • Μέγιστη ικανότητα φορτίου του συρταριού: 150 kg
  • Εξωτερικές διαστάσεις: 1355 x 505 x 310 mm
  • Εσωτερικές διαστάσεις: 1255 x 435 x 250 mm
  • Βάρος: 54,5 kg

Η εγγύηση καλύπτεται από τον προμηθευτή της Ford. Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στους επίσημους εμπόρους Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, επιλέξτε όχημα

Επιλέξτε συμβατά οχήματα

1 Οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) της Ford Motor Hellas. Η τιμολογιακή πολιτική αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του κάθε Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη.

*Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο της Ford. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® είναι εμπορικά σήματα της Ford ή θυγατρικών εταιρειών της.

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

" " " "