Το πακέτο αποθήκευσης προετοιμάζει το όχημά σας για τη μεταφορά φορτίων στην οροφή με ασφάλεια και σιγουριά.

2 632 643

Πακέτο μεταφοράς για το Transit Custom

1.082,78 €1

Περιεχόμενα του πακέτου:

Αναδιπλούμενες μπάρες οροφής (Finis 2394045)

Λύση για εκ των υστέρων τοποθέτηση όταν το όχημα δεν είναι εφοδιασμένο με προαιρετικές αναδιπλούμενες μπάρες οροφής από το εργοστάσιο. Σετ από 3 μπάρες οροφής, από αλουμίνιο, με βάρος 16 kg, μέγιστη ικανότητα φορτίου 130 kg (80 kg στο Tourneo Custom Sport) σηκωμένες και 75 kg αναδιπλωμένες. Περιορίζεται ο θόρυβος από τον αέρα και η κατανάλωση καυσίμου όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ύψος οροφής με τις μπάρες αναδιπλωμένες 2,04 m και σηκωμένες 2,13 m. Συμβατές με αξεσουάρ οροφής Thule® χάρη στις ενσωματωμένες αυλακώσεις με προφίλ T, περιλαμβάνουν στοπ ασφαλείας.

Στοπ ασφαλείας Thule®* 314 (Finis 1513390)

Τα εύκολα στον χειρισμό, κινητά και ρυθμιζόμενα στοπ ασφαλείας δεν επιτρέπουν στο φορτίο να ολισθαίνει. Με ύψος 14,5 cm, για βασικές μπάρες οροφής με προφίλ T, σετ των 2.

Δακτύλιοι πρόσδεσης Thule®* 320 (Finis 1569243)

Σετ των 2, εφαρμόζουν στις υποδοχές διατομής T που έχουν οι μπάρες οροφής, συμπληρώνουν ιδανικά τους τεντωτήρες ιμάντες Thule* 323.

Τεντωτήρας ιμάντας Thule®* 323 (Finis 1569257 x2)

Τεντωτήρας ιμάντας βαρέος τύπου με φαρδιά λαβή, μήκους 4,5 m, ιδανικός συνδυασμός με τους δακτύλιους πρόσδεσης Thule* 320.


Η εγγύηση καλύπτεται από τον προμηθευτή της Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, επιλέξτε όχημα

Επιλέξτε συμβατά οχήματα

1 Οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες τιμές Λιανικής (με ΦΠΑ) της Ford Motor Hellas. Η τιμολογιακή πολιτική αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του κάθε Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη.

*Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο της Ford. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® είναι εμπορικά σήματα της Ford ή θυγατρικών εταιρειών της.

Πολιτική της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, ενώ οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν. Η παρούσα διαδικτυακή έκδοση περιλαμβάνει τόσο γνήσια αξεσουάρ Ford, όσο και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα προμηθευτών μας, τα οποία παρουσιάζονται με το δικό τους διακριτικό σήμα ή επωνυμία. *Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ είναι προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα άλλων προμηθευτών, για τα οποία μπορεί να ισχύουν διαφορετικοί όροι εγγύησης, σχετικές λεπτομέρειες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε είτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εγγύησης που εμφανίζεται με κάθε προϊόν είτε από τους επίσημους εμπόρους της Ford. Η τοποθέτηση αξεσουάρ μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας. Το λογότυπο και η ονομασία Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση από τη Ford Motor Company γίνεται κατόπιν αδείας. Το λογότυπο και η ονομασία iPod® αποτελούν ιδιοκτησία της Apple Inc. Άλλα εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

" " " "